Vodena socializacija je edinstven program, ki ga izvajamo med redkimi v Sloveniji in z njim pomagamo psom krepiti socialne veščine z drugimi psi s tem, da jim resnično dovolimo biti psi v varnem in strukturiranem okolju.

Cilj vodene socializacije ni, da se psi samo prosto igrajo in brezglavo norijo ter preganjajo en drugega.

To je čas, ko se vaš pes pod mentorstvom ekipe PasjiPlanet uči, kako pravilno pristopati do drugih psov, kako biti vljuden in spoštljiv, hkrati pa poskrbimo da se bo počutil varen in zaščiten. Torej se bo pod našim mentorstvom počasi naučil kakšni so njegovi naravni instinkti. Že veliko psom, smo pomagali krepiti in izboljšati njihove socialne veščine. Sedaj je čas, da se nam pridružite tudi vi.

Vodena socializacija poteka v sobotah dopoldan na našem odprtem poligonu. 

  • Cena na obisk za psa: 5€
  • cena na obisk za 2 psa: 8€

V skupino vodene socializacije se avtomatsko vključi vsak pes, ki je pri nas opravljal kateri koli tečaj oz. je predhodno ocenjen s strani naše ekipe. V katero skupino bo dodeljen pes, se odloči osebje PasjiPlanet.

Za pse, ki se niso šolali oz opravljali tečajev pri nas je potrebna predhodna evalvacija. Cena za evalvacijo 100€

Vodena socializacija poteka v dveh skupinah:

  • 9.00 – 9.30  Veliki in odrasli psi  
  • 10.00 – 10.30  Mali psi in mladički   

​Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte.

[wds id=”8″]

Mi2 z Oskarjem, bi brez socializacije precej bolj garala do tu kjer sva danes🤜🤛. Oskar je itak svojevrsten primerek na vsaki socializaciji, ampak brez tega, glede na njegovo preteklost, nikoli ne bi bil takšen zabavljač kot je. Za njega neprecenljivo, za mene pa tudi. Vse to znanje, ki ga predajaš, neprecenljivo👌 Noro dobro, priporočam vsem, ki želijo imeti vesele in vodljive tačkarje❤️ hvala Katja🤜🤛❤️🐾🐾

(Barbara & Oskar)

Mojemu kužku je socializacija zelo pomagala, ker se tako lahko druži z s svojimi pasjimi prijatelji in uživa.”

(Tina & Vita)

“Po večkratnih obiskih VS, se ne samo Akii, ampak tudi jaz počutim bolj sproščeno in umirjeno, ko se med sprehodom srečamo z drugimi psi. Ne glede na to ali se je že kdaj srečal z njim ali ne, se mu približa bolj umirjeno kot prej. Hvala za možnost udeležbe pri VS. ” 

(Tomaž & Aki)

Danes sem vidla da naša kosmata mrcina ne ve kaj bi sam s sabo ko je med svojimi vrstniki,rad bi se igral,rad bi se skril ,predvsem pa on bi vse prevohal in se zelo rad rešil nagobčnika.🤗😉
V bistvu spoznaš vedenje svojega psa z drugimi psi in ko bo enkrat to obvladal mislim da bo brez skrbi imel dobre prijatelje 🤗🤗
Hvala Katja🔝   

(Karmen & Šon)

Lepo je videti kako se psi igrajo in tekajo ali pohajajo sproščeni in veseli. Fiocco se je veliko poboljšal. Hvala Katja

(Sonia& Fiocco + Meril)

Vodena socializacija je dogodek, ki se ga vsak teden znova veselim! In prav nikoli mi niti za hip ni težko prevoziti kar nekaj desetin km, da se je udeležim! O tem pravzaprav sploh ne premišljujem, odgovor je na dlani, ko vidim pse, kako uživajo, ko sores lahko psi in ne le naši ljubljenčki, ko jih opazujem, kako se med seboj “pogovarjajo” in komunicirajo in kako se vse po pasje zmenijo (če kdaj kaj zaropota, pa je tuKatjas svojo ekipo).
Zdi se mi, da je obisk vodene socializacije ena izmed največjih dobrobiti, ki jo lahko ponudim Kofiju. Ima visoko stopnjo energije, a kljub temu postaja postopoma bolj vljuden, jaz pa bolj mirna, ker vidim, da se kljub njegovi hiperenergiji dobro razume z drugimi psi … Skratka, vodena socializacija je top!

(Klara & Kofi)

Vodena socializacija je top. Zaradi mojega urnika prideva bolj poredko, a sem srečna, ko vidim mojega razposajenca tako veselo tekati naokoli z drugimi psi. Nasploh so vsi tvoji programi in nasveti naredili veliko za naju, saj je Chilli bil kar trd oreh, zdaj pa lahko rečem, da imam ob sebi dokaj vodljivega, pridnega in srečnega psa!

(Urška & Chilli)

Zame in za Reo je to super zadeva ….VS se udeležujeva že odkar je bila Rea mladicek in sedaj res nimam problemov. Povsod jo lahko vzamem sabo ker je totalno socializirana v druzbi drugih psov in ljudi ….seveda pa je meni prečudovito opazovat Katjo pri delu ,ki ga tako čudovito opravlja in se tudi kaj od nje naucit ….Hwala Katja♥️

(Nara & Rea) 

Odlična zadeva. Hvala,ker si nama dala možnost,da se udeleživa obeh skupin. S tem si pridobivava veliko novih izkušenj,ki nama korisijo. Predvsem meni kot prvemu lastniku. Hvala Katja.

(Zoran & Nala)


0 Komentarjev

Dodaj odgovor