NOVO! Univerzalen tečaj zasnovan pri PasjiPlanet by Katja Železnik

Želiš še dodatno izboljšati odnos s svojim psom?

Spoznaj, v čem tvoj pes resnično uživa in mu zadovolji njegove potrebe. Pridruži se nam na tečaju zabavne poslušnosti »PRIDNO – SREČEN PES«

Zakaj je ta tečaj pravi zate in tvojega psa?

Ker imamo vsi rad zabavo! Ker točno vem, da se doma, čisto vsak izmed nas rad zabava s svojim psom, se z njim igra in mu nudi razne aktivnosti. Po mojih izkušnjah, je velikokrat žal, pri teh »zabavnih aktivnostih« v procesu vzgoje narejene več škode kot koristi.
Zato kar mirno. Še vedno stojim za tem, da brezglavo norenje nebo naučilo vašega psa čisto NIČ novega. Želim ti podati način, s katerim bomo poskrbeli za strukturirano zabavo! Zabavo, ob kateri bo tvoj pes užival, a se hkrati znal pred njo, med in po njej umiriti in se obnašati kot  vzgojen pes.

Zakaj ne smeš zamuditi tega tečaja?

Zagotoviti ti želim, čim več aktivnosti, s katerimi bomo odkrili, v čem tvoj pes naravno blesti. Katera je skupna aktivnost v kateri uživata oba?

Kaj vse bomo počeli?

 • Osnove poslušnosti (sedi, prostor, poleg z pozornostjo, pozornost, dolgo sedenje in ležanje…)
 • Odpoklic
 • Umirjanje psa
 • Pravilna igra s psom
 • Vaje samokontrole
 • Socializacija
 • Vaje zavedanja telesa
 • Ovire (hop, tunelček, gugalnica, slalom..)
 • In še veliko več 😉

PS: kaj nam je pa najbolj pomembno?
Da se bomo imeli NORO FAJN! 😉

Zagotavljam ti, da bosta s tvojim najboljšim prijateljem po opravljenem tečaju domov odkorakala z dodatnim naborom skupnih aktivnosti in še dodatno okrepila vez med vama – to si resnično oba zaslužita!
Naj niti ne omenjam DIPLOME, ki jo bosta prejela in ŽURKE s pasjo torto, ki jo bomo imeli na zadnjem srečanju? 😉

Za koga je tečaj primeren?

 • Tečaj je primeren za odrasle pse, starejše od 9mesecev.

Za koga tečaj ni primeren?

 • za mladičke in pse z vedenjskimi težavami (v kolikor imate takega psa, vam lahko pomoč nudimo najprej individualno ).

Potek tečaja:

 • 2x tedensko 
 • Na našem poligonu oz. po predhodnem dogovoru.
 • Srečanje poteka 60 min.
 • Dobimo se 10x… kar pomeni 10 ur skupne zabave !

Tečaj bo potekal sledeče termine:

SEPTEMBER 2024

Cena tečaja: 217 €

Število mest je omejeno zato rezerviraj mesto zase čim prej:

 • UTRINKI IN MNENJA IZ PREJŠNJE SKUPINE

“Jaz sem včeraj na skupinskem treningu vidla razliko. Barry je mel cel čas treninga pozornost na meni, hodil je poleg s pozornostjo kot največji PIFLAR! Vmes so prihajali avti na parking, sprehajalci in ostali psi. Njegova samozavest se je ful zvišala, na parkingu je imel cel čas dvignjen rep. 

– na sploh mi je blo na tečaju všeč, da je bil raznolik, da smo se naučili ful novih stvari, od trikcev, do ovir, pa osnov pozornosti itd.
– Barry je dosti bolj sproščen in motiviran za delo
– mi bi delali še z ovirami, to je meni ful všeč in mislim da je tudi Barry užival
– pravilno nagrajevanje in spodbujanje da prideš do rezultata (kdaj točno kliknit, kdaj nagradit kar pes ponudi), kako je pomembna pozornost, da lahko potem na podlagi pozornosti sploh lahko delaš naprej

Ful smo uživali, jaz sem zelo vesela, da smo se odločili in prišli na ta tečaj. Zdaj boljše razumem kaj je Barryu fajn in kaj ne, kako ga motivirat. Najbolj sm zadovoljna, da se vidijo pozitivni rezultati pri njegovem obnašanju. Meni je edino žal, da nisem mogla prit na vse ure. 🙁 Drugače pa, top top top tečaj. Vse pohvale!)

(Andrejka in Barry – corgi)

Prvič ,ko sva s Payo prišle na trening me niti enkrat samkrat ni pogledala-sploh me ni imela za mar. Zelo sem zadovoljna,da mi je uspelo prav to kar sem si želela-pozornosti(no zdaj jo imam)V nadaljne si želim izpiliti odpoklic in hojo zdraven brez povodca-aja pa da mi bi uspelo,da bi Paya delala z mano tudi ,če so okrog motnje.

Iz srca hvala za potrpljenje♥️

(Jasmina in Paya- nemški ovčar)

Meni in Marleyu je bila zabavna poslušnost FUL FUL v pomoč! Najbolj pomembno zame je, da sva se še bolj povezala oz. je Marley dosti bolj pozoren name (prej je bilo pa vse drugo bolj pomembno kot jaz) in točno to sem si želela. Dobro se je naučil hoditi tudi poleg. Uglaunem, je ful bolj priden in vse vaje nam pridejo prav. 

Kar se tiče tečaja sem bila ful pozitivno navdušena, ful je bilo v redu in Marley se je noro zabaval! 

(Heidi in Marley – nemški bokser) 

Dina je psička, ki se je preizkusila že v veliko kinoloških disciplinah (osnovna poslušnost, delo z nosom, rally-obedience..)  praktično je vse, kar smo se na zabavni poslušnosti učili že znala. Zakaj jo je po tem takem obiskovala? Ker enostavno obožuje delo. Obožuje zaposlitev . Tečaj zabavne poslušnosti je bilo za njo najlepše darilo, ki sem ji ga kdaj koli podarila. 

(Bruna in Dina – pitbull)

Zabavna poslušnost je zakon! Vpisala sem se zato, da izboljšam svoj odnos s Chillijem in njegovo pozornost, ki je bila izven dvorišča bolj švoh. In je rezultat super, čeprav itak treba še delati. In itak bi Chillko blestel, če bi z mojim tempom uspela več delati z njim! Zato lahko povem, da je tečaj res učinkovit glede na to, kaj je vse odnesel od tistih ur, ki sva bila prisotna in malo nič vaje doma 🤩

(Urška in Chilli – ameriški stafford)